Filli Boya’dan Renklerin Psikolojik Etkisine Göre …

Günlük hayatın koşuşturmacası içinde ‘renk’ seçimleri bize sıradan kararlar gibi gözüküyor ancak bilimsel araştırmalar renklerin üzerimizde yarattığı etkilerin, tahmin edebileceğimizin çok daha ötesinde olduğunu gösteriyor.

Evlerimizden eğitim kurumlarına, sağlıktan restoran işletmelerine kadar birçok farklı mekanda yaş ve ihtiyaca yönelik farklı renk seçimleri yapmak gerekiyor.

Biz de Filli Boya olarak www.renketkisi.com’u oluştururken Uzman Psikolog Ayben Ertem ile işbirliği yaptık ve “renkler bizi nasıl etkiliyor, çocuklarımızı nasıl etkiliyor, okullarda dikkat/öğrenmeye etkileri neler ve bu konularda neler yapabiliriz” gibi çok çeşitli soruları sizin için yanıtladık.

Renkler ve renklerin belirlenmiş alanlar özelinde hayatımıza etkilerini tüm yönleriyle anlatan, ülkemizdeki en kapsamlı kaynaklardan biri olarakwww.renketkisi.com’u Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle yayına aldık.

Bu sitede yapacağınız yolculuk size renk seçimi konusunda çok değerli bilgiler verirken, bugüne kadar önemini fark etmediğiniz pekçok konuda ufkunuzun açılmasını sağlayacak. Bundan böyle renklere bakış açınız ve renk tercihleriniz bambaşka olacak!

https://www.filliboya.com/evimleben/haber-detay/filli-boyadan-renklerin-psikolojik-etkisine-gore-hazirlanmis-ilk-cocuk-odasi-koleksiyonu